søndag den 3. juni 2018

Online omdømme

Med internettets udbredelse, er der opstået en lang række muligheder for at deltage positivt og negativ i meningsdannelsen omkring enkelt personer såvel som virksomheders omdømme.
Den kraftige vækst i sociale medier og den ukritiske benyttelse af mediers citater på nettet, har medført en uheldig udvikling, hvor enkelt sager kan have stor indflydelse på omdømmet og i praksis medføre store tab, både personligt og på bundlinjen.
En uheldigt sammensat artikel, kan florere på internettet mange år efter udgivelsen. Utilfredse kunder opretter hadesider og blogindlæg – det er med andre ord i dag vigtigere at varetage og pleje sit online omdømme end nogensinde før.
Vi arbejder med personer og virksomheders omdømme på internettet.
Vi sørger for en strømline online profil såvel nationalt som internationalt og overvåger udgivelser på internettet kontinuerligt, så der øjeblikkeligt kan iværksættes damage control.

PERSONLIGT INTERNET OMDØMME

Negativ omtale af en offentlig person eller en tilknyttet rådgiver, kan have meget store personlige konsekvenser. Det kan være en tung og årelang process, at opbygge troværdighed og mulighed for genansættelse indenfor samme niche.
Vi tilbyder vores personlige reputation management program, hvor vi ud fra et individuelt forløb strømliner online omdømmet og ”ryder op” i den negative omtale på nettet.
Forløbet er normalt på 12 måneder, da søgemaskinerne ofte har meget lang reaktionstid -og i særlige tilfælde helt op til 24 måneder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar